psychotherapeut-haarlem

Praktijk voor psychotherapie en psychoanalyse in Haarlem Zuid

Contactgegevens

Praktijk Van Dongen, praktijk voor psychotherapie en psychoanalyse

Schouwtjeslaan 41 Rood

2012 KE Haarlem

 

Telefoon: 06 – 18 56 70 67 (tijdens kantooruren, makkelijkst bereikbaar weekdagen van 12:30-13:00uur)

Privacy en Communicatie

Privacystatement: Praktijk van Dongen is gehouden aan de privacy-wetgeving (AVG) die ingaat per 25 mei 2018. Mijn privacy-statement is aanwezig in de praktijk, of hier te lezen:  PrivacyStatement.Dongen.25052018

Communicatie: Ik maak voor mijn praktijk géén gebruik van SMS, WhatsApp, ‘social media’ of reguliere e-mail, omdat de privacy van deze communicatiemiddelen onvoldoende gewaarborgd is. Communicatie over afspraken of inhoud van de therapie vindt bij voorkeur tijdens de sessies zelf plaats (m.u.v. de aanmelding uiteraard). Soms kan het nodig zijn om buiten de sessies om contact met mij op te nemen (bijv. om een afspraak te verzetten), dan kan dit telefonisch of schriftelijk. Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn dan kunt u het op een ander moment opnieuw proberen, of een boodschap inspreken, zodat ik u later kan terugbellen. Verder beschik ik over de mogelijkheid  om u een een beveiligde e-mail te sturen. Dit kan alleen op mijn initiatief (met retourmogelijkheid). 

Waarneming en crisis

Waarneming: Indien noodzakelijk kan er tijdens mijn afwezigheid (bijv. vakanties) waarneming geregeld worden. Mocht u verwachten dit nodig te hebben dan wordt verzocht dit ruim van tevoren kenbaar te maken.

Crisis: Mocht er sprake zijn van een crisis-situatie dan kunt u contact opnemen met uw huisarts. 

Toegankelijkheid

De praktijk is niet rolstoel-toegankelijk. De praktijkruimte bevindt zich op de 1e verdieping, die te bereiken is met een trap.

Aankomst&wachtkamer

Voor een goed verloop van het komen en gaan in de praktijk, verzoek ik u tot maximaal 10 min. vóór het begin van de sessie aan te bellen. Hierop wordt de buitendeur (automatisch) geopend. Nadat u de trap op gegaan bent, gaat u linksaf en vindt u de wachtkamer, waar u kunt plaatsnemen. I.v.m. de privacy verzoek ik u de deur van de wachtkamerdeur achter u te sluiten.

 

Parkeren

Parkeren bij de praktijk is gratis, maar hou rekening met extra tijd om een plek te vinden.

OV

• Bus 50: 4 min. lopen vanaf halte FLorapark.

• Bus 80: 2 min. lopen vanaf halte Leidsevaart/Schouwtjesbrug.

• 3/340/346/356: 10 min. lopen van halte Tempeliersstraat